CRM
3 min čtení
Hypoteční trh roste, buďte u toho – 5 důvodů, proč nakoupit leady
17.4.2024

Hypoteční trh ožívá a vy můžete být u toho. Od ledna stoupá zájem o hypotéky a jejich refinancování, a vy tak můžete nabídnout své služby rostoucímu počtu klientů. Díky leadům získáte kontakt na ty, kteří hypotéku právě zvažují či poptávají. Proč je nyní ten správný čas na nákup leadů od Patron Finance? 

Hypotéky zlevňují, zájem roste

Hypoteční trh začíná po několika letech útlumu opět nabírat na síle. Banky snížily úroky a průměrná úroková sazba se nyní dostala na 5,62 % p. a., a je tak na nejnižší úrovni od června roku 2022. Do budoucna se navíc očekává další pokles.

Zlaté pravidlo funguje – hypotéky zlevňují a zájem o ně roste. Jen za únor 2024 tak banky poskytly domácnostem 15,8 miliardy korun, o 21 % více než v lednu letošního roku

Vysoká poptávka znamená velkou příležitost ulovit nové klienty. Kde ale najít ty, kteří mají o hypotéky opravdu zájem? Řešením jsou kvalitní leady. 

5 důvodů, proč si koupit leady od Patrona

Na našem webu nabízíme uživatelům srovnání a kalkulačky finančních produktů, které generují tzv. leady. Jde o data o klientech – jejich kontaktní údaje a základní informace o poptávce. Tyto leady si jako finanční poradce můžete koupit, a dostat se tak jednoduše k novým klientům. 

Proč se vyplatí investovat do leadů od Patrona? 

1. Kvalita 

Naše leady jsou kvalitní. Žádná náhodná databáze e-mailových adres, ale reální klienti, kteří projevili o hypotéku zájem. Získáte kontakt na uživatele, kteří vyplnili naši hypoteční kalkulačku a potřebují s výběrem hypotéky pomoct. 

2. Aktuálnost

Leady se generují každý den. Máte tak jistotu, že zakoupené leady nebudou staré několik měsíců či dokonce let. Kontakty, které získáte, jsou aktuální, stejně tak zájem klientů o daný finanční produkt. Kontaktujte je se svou nabídkou. 

3. Dostupnost

Chcete naskočit na vlnu rostoucího zájmu o hypotéky, ale brzdí vás nedostatek zájemců o vaše finanční služby v okolí? Díky leadům tento problém odpadá. Poskytneme vám kontakty na zájemce z celého Česka i vašeho města dle vašich preferencí.

4. Ideální čas

Právě teď máte šanci využít příležitosti a získat kvalitní leady reálných zájemců o hypotéky. Díky leadům se nemusíte trápit hledáním nových klientů, kontakty dostanete rovnou pod ruku. Pak už záleží na vás, jaké produkty a služby klientům nabídnete.

Objednávejte kvalitní ledy od Patrona zde: https://crm.financnipatron.cz/cenik/leady

Mohlo by Vás také zajímat
Orientujte se ve financích
s PAFI od Patrona
  • 800+ finančních poradců k dispozici
  • Propracovaný videokurz finanční gramotnost
  • Vzdělávání ve financích kdykoliv a kdekoliv
  • Vzdělávací obsah, poradna i finanční kalkulačky – vše na jednom místě
  • Poradenství osobně, online i po telefonu